BROODJE BEN UTRECHT

BROODJE BEN UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Ben Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 14:28 Lekkere broodjes en op tijd bezorgd
16 mei 2022 om 14:23 Bezorging was wel erg lang. Gemiddeld is het 20 tot 45 minuten stond er. Nu 70 minuten gewacht. Broodje was wel erg lekker.
11 mei 2022 om 14:17 top broodje en ruim toptijd bezorgd hele aardige bezorger :)
10 mei 2022 om 14:11 voor de afgesproken tijd bezorgd, altijd lekkere broodjes.
2 mei 2022 om 19:06 Deze keer wat minder lekker dan al de ander keren, er zat bijna geen smaak aan en ze waren te laat handerhalf uur gewacht om een broodje te eten Jammer
2 mei 2022 om 16:40 Broodje Ben was ‘vergeten’ de bestelling te maken, dus werd nooit verzonden. Na 2 keer bellen en 2 uur later uiteindelijk goed gekomen. We kregen een snickers en blikje cola cadeau.
16 apr 2022 om 12:57 Best place ever
13 apr 2022 om 16:08 Lekkere broodjes. Alleen jammer dat je altijd zolang moet wachten op je eten.
8 apr 2022 om 14:06 Beetje teleurgesteld, broodje ben altijd top broodjes maar bezorging was slecht te noemen. 1,5 uur van tevoren besteld voor 12:00 bezorging. Kwam 12:20 aan. Ik heb maar lunchpauze tot 12:30 weet je. Weet niet of ik volgende lunch hier bestel.
7 apr 2022 om 18:57 Heerlijke broodjes, zoals altijd! En de bezorger belde dat hij iets later zou arriveren onder aanbieding van excuses. Ook bij het bezorgen bood hij wederom zijn excuses. Nergens voor nodig hoor!
31 mrt 2022 om 15:21 Bestelling duurde enorm lang.